A Veronika Vendégház
Házirendje

Kedves Vendégünk,

Szeretettel köszöntjük a Veronika Vendégházban, ahol az örömteli pihenés érdekében kérjük, szenteljen egy kis figyelmet a házirendünkre!

Érkezés és bejelentkezés

A Vendégházat az érkezés napján 14-20 között lehetséges elfoglalni. Ha esetleg előbb vagy később érkezne, kérjük, ezzel kapcsolatos kérését szíveskedjen előzetesen telefonon jelezni.

A Vendégház az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll a kedves vendégeink rendelkezésére. Későbbi távozásra is van lehetőség, előzetes egyeztetést követően.

A Vendégházba érkező vendégeink számára a parkoló használatához kulcsot és kapukódot biztosítunk a bejelentkezést követően.

A Vendégházba tudnak fogadni látogatókat, azonban estére előre nem regisztrált látogatót, vendéget éjszakai tartózkodásra nem lehet fogadni.

Fizetési feltételek

A Vendégház használatért fizetendő szállásdíj kiegyenlítése az érkezéskor történik, ide nem értve a foglaláskor fizetendő, 50 %-os mértékű foglaló díját. Vendégeink jelenleg készpénzben tudják kiegyenlíteni a szállásdíjukat. A foglaló fizetési feltételei:

Minden egyéni foglalás esetén a fizetendő szállásdíj 50%-t kitevő foglaló fizetendő a foglalás visszaigazolásának beérkezését követő 5 munkanapon belül. Amennyiben 4 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés időpontjához képest, akkor a szállásdíj 100%-a fizetendő, a foglalás napján átutalással. A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőben történő beérkezése esetén válik érvényessé, ellenkező esetben a szállásadó az ajánlati kötöttségét a foglalásra nem köteles fenntartani.

A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra lehet befizetni:

S.C. Picimfalum 88 S.R.L.
Bank: OTP Bank Romania SA
IBAN: RO73OTPV260000951315RO01
SWIFT/BIC: OTPVROBU
VAT no. RO34751428
Sediul REMETEA, STR. AlSZEGI , Nr. 58, Jud. HARGHITA
J19/202/2015

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a foglalási számot.

A foglalón túl fennmaradó szállásdíj összege a helyszínen érkezéskor készpénzben fizetendő.

Ha esetleg a lefoglalt időszak vége előtt távozna a szállásról, abban az esetben az előre lefoglalt éjszakák számának megfelelő szállásdíjat ki kell egyenlíteni, illetve díjat már nem tudunk visszafizetni.

Lemondási feltételek

Amennyiben a vendég legkésőbb érkezés előtt 10 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 7 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a vendégház a befizetett foglalót nem jogosult visszautalni.

Dohányzás

A Vendégház teraszán és az udvaron lehetséges dohányozni, azonban az épületben tilos, illetve kerülni kell a nyílt láng használatát! Kérjük a kedves Vendégeinket, hogy a tisztaság megőrzése érdekében az udvaron és a Vendégház teljes területén csikket, egyéb dohányzásból visszamaradt hulladékot kérjük legyenek szívesek összegyűjteni és szemetesbe elhelyezni.

Szobák, berendezési tárgyak használata

A Vendégházat Vendégeink számára tisztán, kitakarított állapotban adjuk át. Abban az esetben, ha esetleg valamilyen probléma, kérés merülne fel a tisztasággal kapcsolatosan, kérjük, érkezésekor legyenek szívesek jelezni a számunkra, hogy mielőbb meg tudjuk oldani, ugyanis a pihenésük alatt takarítást nem végzünk, csak kérésre, külön díj ellenében.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a berendezési és felszerelési tárgyakra vigyázzanak, mert nagy szeretettel, gondoskodással készítettük az Önök gondtalan pihenése érdekében. A szobákban elhelyezett berendezési tárgyakat a Vendégházból kérjük ne vigyék ki, a bútorokat kérjük ne rendezzék át.

Szeretnénk, ha az étkezések kizárólag a konyhában és az étkezőben történnének, a szobákba kérjük ne vigyenek be ételt!

Tűzvédelmi okokból kérjük, a szobákban semmilyen gyúlékony anyagot ne vigyenek (még gyertyát sem).

Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházban tapasztalt bármilyen meghibásodást az üzemeltető részére szíveskedjen jelezni az alábbi telefonszámon:+36/30 856 8812

Parkoló használata

A gépjárművek számára kamerával védett, zárt parkoló áll rendelkezésre. A kocsibehajtó a távirányító használata segítségével elektromosan nyílik és záródik. A parkoló tisztaságára kérjük szintén figyeljenek!

Kandalló használata

A vendégház dísze egy csodálatos kandalló, amely igazi harmóniát nyújt a kedves vendégek számára, ezért különösen kérjük, hogy fokozott elővigyázatossággal használják, mivel a kandallót borító zsírkő nagyon sérülékeny. Nagyon szívesen megmutatjuk vendégeinknek a kandalló használatát, ezzel kapcsolatosan kérjük keressen bennünket.

Tűzrakás

A Vendégház udvarán tüzet rakni tűzvédelmi okokból csak a kijelölt tűzrakó helyen lehetséges a mindenkori tűzvédelemi szabályok betartásával. Megkérjük Vendégeinket, hogy a tüzet ne hagyják őrizetlenül és ha befejezték a tűzzel kapcsolatos tevékenységet, kérjük gyöződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották és legyenek kedvesek a visszamaradt hulladékot is az kijelölt szemetesbe elhelyezni

Kérjük vendégeinket, hogy a rendelkezésre álló tűzifán és papíron kívül más anyagot tüzeléshez ne használjanak.

Szemételhelyezés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, a szobákban és a fürdőszobákban elhelyezett szemetesekben lehetséges, amelyet az udvaron elhelyezett gyűjtőládában tudnak kiüríteni.

Kisállat

A Vendégház kisállat befogadására nem alkalmas.

Kártérítési felelősség

Az üzemeltető a vendég által a Vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett esetleges károkért nem tartozik felelőséggel. A nem megfelelő használatból eredő esetleges károkat a Vendég az a hatályos jogszabályoknak megfelelően köteles megtéríteni.

Vendégkönyv

Őszintén reméljük, hogy a Veronika Vendégház szolgáltatásai hozzájárulnak a testi-lelki felöltődésükhöz, ezért mi is minden megteszünk. Nagyon fontos számunkra Vendégeink elégedettsége, ezért megköszönjük, ha vendégkönyvünkben visszajelzik észrevételeiket, tapasztalataikat esetleges jobbító javaslataikat.

Köszönettel,
Veronika Vendégház